Tabán

2014.04.01. 19:52 bPityu

Történetéről, eredetéről például itt olvashatsz.

Már pár éve készültem felmenni - a volt kollégákkal itt jártunk el nap mint nap munkába jövet menet. Többször felmerült, hogy meg kellene nézni, mi van ezen a nagy zöld dombon. Tegnap volt időm, útba esett, így körbejártam.

Csodálatos látványban volt részem...

Van tenisz és egyéb sportpálya, itt vezet az egyik bicikliút, sok zöld területtel rendelkezik, rendszeresen vannak mindenféle rendezvények.

Ezekből adódóan bármikor érdemes lehet ide kilátogatni. A fűben lehet piknikezni, ücsörögni. A sportpályákon lehet mozogni. A tetején pedig az étterem előtt van egy játszótér hintával. Ebből a hintából remek kilátás nyílik a várra, a Dunára és egész Pestre. Látni lehet innen a Megyeri hidat is.

Én nappal voltam, de este is nagyon szép lehet, ahogy a lábad alatt elterül a kivilágított város. Tökéletes helyszín romantikus randevúra ;)

A bejegyzés trackback címe:

https://programajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr875889640

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása