Made by you

2014.04.07. 19:37 bPityu

Amennyiben szeretnél valakit meglepni egy saját kézzel díszített porcelánnal, itt a helyed! Két üzletük is van Budapesten, mindkettő frekventált helyen.

A személyzet közvetlen és nagyon segítőkész. Aprólékosan elmagyaráznak mindent, amit tudnod kell. Bármikor a segítségedre állnak, lehet tőlük kérdezni. Szívesen adnak tanácsot, útmutatást, illetve mutatnak elkészült mintát arra, ami érdekel.

Ami még igen jó, hogy nem óra díj van, hanem darabra fizetsz; kiválasztod a kerámiát, ennek van egy ára. Ezt kell fizetni, semmi mást. Ha nem tudod egyben megfesteni, nyugodtan visszamehetsz máskor befejezni. Van 1-2 máz, ami feláras, de azokat kivéve az összes festék, ecset, korong és ami csak szükséges a festéshez benne van a porcelán árában.

A honlapjukon vannak videók, amiket érdemes megnézni, mielőtt elmész festeni, mert sokat lehet belőle tanulni. Ha nem nézed meg előre, akkor sincs semmi gond, mert helyben elmondják, amire kíváncsi vagy, illetve meg is mutatják, hogyan csináld, ha megkéred őket.

Nekem nagyon tetszett, igen jó programnak tartom. Szinte biztos, hogy fogok még menni máskor is.

Ha kérdésed van és sürgős a válasz, akkor inkább hívd fel őket, mert emailre kissé lassan reagálnak. Ezen kívül negatívumot nem tudok mondani!

A bejegyzés trackback címe:

https://programajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr945978893

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása