XI. Simonyi Konferencia

2014.04.06. 19:53 bPityu

Magyarország legnagyobb, kizárólag hallgatók által szervezett ingyenes, éves szakmai rendezvényét tartja 2014. április 15-én a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem Simonyi Károly Szakkollégiuma, amelyen bepillanthatsz a villamosmérnöki és informatikai szakma aktuális vívmányaiba, többet is megtudhatsz a legújabb mobilplatformokról, a jövő okosautóiról, a nagy adatmennyiségek okozta előnyökről és veszélyekről. Ezen kívül szó lesz az ethical hackingről, az egyik legnépszerűbb játékkonzol fejlődési lehetőségeiről, a BME Formula Racing csapatának fejlesztéseiről, valamint megmutatjuk, hova is jutott el a Simonyi űrkutatási projektje.

A megjelenés előzetes regisztrációhoz kötött, melyet a konferencia hivatalos honlapján (http://konferencia.simonyi.bme.hu/) tehetsz meg 2014. április 14-ig. Ezeken az oldalakon további információkat is megtalálhatsz a rendezvényről.

Az első 500 résztvevő konferenciacsomagot kap, valamint az előzetesen regisztrált, a helyszínen résztvevő vendégek között egy Sony PlayStation 4 kerül kisorsolásra a Schönherz Iskolaszövetkezet felajánlásából.

Regisztráció: http://konferencia.simonyi.bme.hu/#conference-registration

Időpont: 2014. április 15. 13:00-18:14

Helyszín: 1117 Budapest, Magyar tudósok körútja 2. BME I. épület

A bejegyzés trackback címe:

https://programajanlo.blog.hu/api/trackback/id/tr515965357

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása